ballonnen en helium ballonnen

The Balloon Factory Almere

The Balloon Factory heeft een showroom geopende aan de Kergracht nr 28 te Almere Haven voor al uw heliumballonnen, folieballonnen, ballon boeketten,cadeau ballonnen en ballon decoraties (voor bedrijven en particulieren) alles wat u niet op internet kunt vinden of in de feestwinkels in Almere, Lelystad of Amsterdam.

Het assortiment ballonnen van The Balloon Factory bestaat uit een ruim assortiment latex en folie ballonnen zowel bedrukt als onbedrukt. The Balloon Factory levert via import kanalen zonder tussen komst van een groothandel, voor de horeca en detailhandel hanteren wij scherpe prijzen.

Indien u ballonnen wilt bedrukken met u logo of tekst dan is dat mogelijk vanaf 50 stuks, wij werken  samen met een grote flexibele ballondrukkerij.

Voor trouwerijen levert The Balloon Factory div heliumballonnen , ballonnenbogen, ballon pilaren, ballon boeketten en zaal decoraties,The Balloon Factory is goedkoop en flexibel.

U kunt een bezoek brengen aan onze showroom voor een duidelijk advies  open op afspraak tel nr 0641435202 of mail :info@balloonfactory.nl

The Balloon Factory, Kerkstraat nr 28 Almere Haven voor informatie of een afspraak  06-41435202.

GRATIS PARKEREN IN KERKSTRAAT ALMERE HAVEN, INGANG AAN DE KERKSTRAAT. 

The Balloon Factory
Kerkgracht 28
1354 AL Almere
06-41435202
06-28131415
info@balloonfactory.nl